SMALL GROUP

Personal Training, samen met anderen

Small Group kun je zien als personal training, maar dan met vier mensen tegelijk.  

Grote voordeel ten opzichte van personal training: je deelt de kosten met anderen, dus lager tarief!

Grote voordeel ten opzichte van personal fitness: de groep is kleiner, dus meer persoonlijke aandacht.

Is er nog plek voor mij?

Dinsdag, 19.30u
Vol voor 90%
Vrijdag, 19.30u
Vol voor 50%

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Ik werk met een digitale strippenkaart. Zo heb je dus geen vaste maandelijkse kosten, maar betaal je echt alleen voor de momenten waarop je wél komt trainen. Wel zo eerlijk, vind ik. Een strippenkaart kost 72,50 euro. Met deze kaart kun je vervolgens 4 keer komen trainen.

Mag ik gewoon komen wanneer ik zin heb?

Nee, YourHealthClub is geen reguliere sportschool. Hier gaat het net wat anders. Persoonlijker. Zodra je lid wordt, kies je een sportmoment die jou het beste uitkomt. De opties vind je hierboven. Op die avond houd ik elke week een plek voor je vrij.  Dit is jouw vaste Small Group trainingsmoment! Zo heb je een stok achter de deur om elke week ook echt te gaan trainen. Dat werkt!

Wat als ik een keer niet kan, betaal ik dan toch?

Nee, je betaalt alleen als je ook echt komt trainen. Kun je een keer niet? Geen probleem, dan verzet je naar een ander moment in die week, mits daar plek is. Of je zegt helemaal af en je komt de volgende keer weer. Tot 24u van tevoren kun je dit allemaal zelf regelen in de online omgeving. Heel simpel!

Hoe vaak per week mag ik dan komen trainen?

Je mag zo vaak komen trainen als je wilt, mits er plek is op dat moment. In het online systeem kun je exact zien in welke Small Group training er een plek vrij is. Bijvoorbeeld omdat iemand heeft afgezegd of omdat de groep nog niet vol is. Je geeft online aan dat je graag komt en de plek is voor jou! Deze wordt dan automatisch van je strippenkaart afgeschreven.

Wat is het niveau van de sporters en pas ik daar tussen?

Dat is dus het mooie van deze Small Group. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, dus de personal trainer geeft je oefeningen die bij jouw niveau passen. En dus ook bij jouw trainingsdoel. Zo gaan we samen voor het beste resultaat. En ondertussen hebben we fun.

Samen trainen, samen fun

Wil je ook op een van de Small Group momenten komen trainen bij jouw personal trainer? Stuur even een mailtje!