personal training

Personal Training, 1 op 1

Personal Training is lang alleen maar bereikbaar geweest voor BN’ers en rijke zakenmannen. YourHealthClub brengt het naar Helvoirt en zo wordt het ook voor jou bereikbaar.

Deze manier van trainen is enorm effectief, om meerdere redenen. Je gaat 1 op 1 met een personal trainer aan de slag, waardoor je dus heel gericht traint. Daarnaast gaat het niet alleen om die stok achter de deur. Ik ben gespecialiseerd in mobiliteitstraining. We verbeteren jouw houding en voorkomen fysiek klachten – of lossen ze op. 

Bij YourHealthClub werk je alleen maar met personal trainers met meer dan 10 jaar ervaring, incl. bewezen resultaten. 

Is er nog plek voor mij?

Bij Personal Training gaat alles op afspraak. We kijken samen wanneer jij kunt en wanneer er een Personal Trainer beschikbaar is. Hierin ben ik heel flexibel zodat er bijna altijd wel plek is voor je. Dus neem gewoon even contact met me op, dan leggen we de agenda’s naast elkaar.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Ik werk met pakketten van een 6, 12 of 24 trainingen. Wil je de prijs weten, stuur me dan even een mailtje. Je mag natuurlijk ook altijd bellen of appen. Mijn nummer: 06 83 57 59 30.

Er komen steeds meer ‘personal trainers’. Hoe weet ik of het ’t waard is? 

Ik adviseer je om goed te kijken naar opleiding en ervaring, waarbij vooral ervaring belangrijk is. Iemand die net start kan ook goed zijn, maar dan zal de prijs lager moeten liggen. Op deze manier heb je dan nog steeds een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Ik ga voor het beste resultaat, dus bij mij trainen alleen personal trainers met meer dan 10 jaar ervaring. Zo is de kans het grootst dat het ’t niet alleen waard is voor je, maar dat je denkt: waarom ben ik hier niet eerder mee begonnen? 

Wat als ik een keer niet kan, betaal ik dan toch?

Nee, je betaalt alleen als je ook echt komt trainen. Kun je een keer niet? Geen probleem, dan verzet je naar een ander moment in die week. Je hebt hiervoor gewoon rechtstreeks contact met jouw personal trainer. Zo is een nieuwe afspraak snel gemaakt. Of je zegt helemaal af en je komt de volgende keer weer. Tot 24u van tevoren kun je dit regelen. 

Hoe vaak per week mag ik dan komen trainen?

Je mag zo vaak komen trainen als je wilt. Mensen die kiezen voor Personal Training, doen dit vaak 1 tot 2 keer per week. En daarnaast bijvoorbeeld nog Personal Fitness, Small Group of bootcamp. 

Wat is het niveau van de trainingen?

Dit wordt 100% op jouw behoefte aangepast. Personal Training is echt voor iedereen, ongeacht je sportniveau of fysieke gesteldheid. Zolang je vooruit wilt, kun je bij mij terecht en help ik jou met je persoonlijke doelen. 

Samen trainen, samen fun

Wil je ook aan de slag met Personal Training? Stuur even een mailtje!