Stefan van Balkom,
personal trainer

Over mij

Al jaren geef ik personal training onder de naam YourPT. Inmiddels is die naam uitgegroeid tot YourHealthClub. Met YourHealthClub kan ik mijn ervaring en expertise voor een grotere groep mensen beschikbaar maken. 

Perfecte timing

Ik ben al meer dan 19 jaar fitnesstrainer, waarvan ik al 9 jaar personal trainer ben. Je bent bij mij dus in goede handen. Ervaring is de beste leerschool.

Duidelijke koers

Trainen is niet alleen mijn werk, ook mijn persoonlijke passie. Ik heb duidelijk voor ogen dat ik met mijn talent ook anderen wil helpen om fit te worden en te blijven. 

Helvoirt

Ik ben in Helvoirt geboren en draag het dorp dus een warm hart toe. Ik wil trainen met persoonlijke begeleiding daarom graag mogelijk maken voor mensen uit Helvoirt en omstreken.

Mijn expertise

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met fysieke klachten, zoals nek-, schouder-, rug-, knieklachten en houdingverbetering.

Resultaat én fun met sporten

Ik geloof dat resultaat met sporten voor iedereen mogelijk is. En dat dat niet alleen betekent dat je hard moet ‘bikkelen’ om resultaat te bereiken, maar dat het kan op een leuke manier. Met fun. Zodra je die fun gaat ervaren in het sporten is het ook makkelijker om resultaat te behalen. En zo houd je het ook vol. Zeker als we volwassen worden, schiet het sporten en vaak bij in. Terwijl het een hele grote bijdrage levert aan gezond oud worden. Dat willen we allemaal!  

“Natuurlijk is mijn gezin ook erg belangrijk voor me. Doordat we elkaar steunen bij onze ambities, is het mogelijk dat ik YourHealthClub kan starten.”

– Stefan

De toekomst

Op dit moment ben ik de enige personal trainer van YourHealthClub. Op den duur komen er meer personal trainers bij. Dit zijn alleen maar mensen die inmiddels hun sporen hebben verdiend in de trainingswereld. Op deze manier wil ik YourHealthClub uitbouwen tot een persoonlijke trainingsclub waar mensen met een gerust hart kunnen komen trainen. Een club waar het écht draait om persoonlijke aandacht, waar we gaan voor resultaat én fun.