WEER FIT NA DE ZOMER!

3 september
OPEN DAG

10.00u – 14.30u personal trainingen met winnaars.
14.30 – 18.00 iedereen is welkom om binnen te lopen.

Win een personal training!

Wil je eens meemaken hoe het is om 1-op-1 met een personal trainer te sporten? Dan is dit je kans! Voordat de open dag start om 14.30u geef ik 4 personal trainingen. Gratis en voor niets. Wil jij kans maken op een van deze trainingen? 

Laat van je horen via de aanmeldknop hieronder.

Aanmelden kan tot en met 20 augustus. 

De gratis trainingen:

10.00 – 11.00

11.00 – 12.00

12.00 – 13.00

13.30 – 14.30

Daarna is het voor iedereen open:

14.30 – 18.00

Waar is het?

Your Health Club is gevestigd in Helvoirt. 

Naar de PLUS. Adres: Vendelstraat 2a.

Voor wie is deze open dag?

Ben je benieuwd of trainen bij YourHealthClub iets voor jou is? Dan ben je welkom! Je mag gewoon even rondkijken. Je krijgt uitleg als je wilt. En is het niets voor jou? Even goede vrienden.

 

Trainen bij YourHealthClub past bij jou als:

– Je resultaat wilt bereiken én fun belangrijk vindt
– Je lichamelijke klachten hebt en daar graag vanaf wilt.
– Je het belangrijk vindt om je leven lang fit te blijven. Je traint NU om LATER nog steeds in de tuin te kunnen werken of makkelijk van de bank op te staan, zonder al te veel gekreun.
– Je je soms ongemakkelijk voelt in de sportschool. Bij ons zijn geen andere mensen aanwezig tijdens jouw training. Alleen de rest van de groep (indien geen 1-op-1 training)

 

Het past NIET bij jou als:
– Je op zoek bent naar een quick-fix.
– Je een eigen pasje wilt om te trainen wanneer je wilt (bij ons is het altijd op afspraak).

Samen doen we wat je alleen minder makkelijk lukt. Soms heb je gewoon even die stok achter de deur nodig. Of die aanmoediging. Of net even die uitleg over een bepaalde oefening waardoor het resultaat veel beter wordt. Samen gaan we voor resultaat. En fun!

Stefan van Balkom

Oprichter YourHealthclub

Zo kun je bij YourHealthClub trainen

Bij mij staat persoonlijke begeleiding voorop. YourHealthClub is dus geen reguliere sportschool waar je komt trainen wanneer je zin hebt. Want – even eerlijk – wanneer zou je dan komen? En als je er dan bent; weet je dan ook echt waar je mee bezig bent? 

Ik geloof dat persoonlijke begeleiding het beste resultaat oplevert. En ook dat dat het beste is voor je lichaam. Op deze manier weet je zeker dat je alle oefeningen correct uitvoert. En daarnaast vind ik persoonlijke aandacht gewoon leuker en meer fun

Ik bied vier verschillende manieren van persoonlijke begeleiding aan. Zo komt personal training voor meer mensen binnen handbereik! Voor elk budget heb ik een training voor je. 

Personal Training

Bij deze training sta jij centraal. Je krijgt 1 op 1 aandacht waarbij ik samen met jou heel gericht bezig ben met jouw trainingsdoel. Ik motiveer je om net iets meer uit jezelf te halen dan je normaal zou doen. Daarbij let ik ook op houdingverbetering, lichamelijke klachten, voeding en rust. 

Small Group Training

Dit is een variatie op Personal Training waarbij je in een klein groepje van maximaal 4 personen een workout uitvoert. Je ervaart de motiverende kracht van een groepstraining, onder begeleiding van een mij, jouw personal trainer. Dus veel persoonlijke aandacht en toch samen.

Personal Fitness

Bij Personal Fitness krijgt je persoonlijke fitnessbegeleiding in een groep van maximaal 10 personen. In groepsverband werk je aan je kracht en je uithoudingsvermogen. Je hoeft niet zelf te bedenken wat je gaat doen, dat doe ik voor je! Personal Fitness geef ik in Helvoirt bij YourHealthClub en online.

Bootcamp

Dit is een intensieve full body workout vol afwisseling. We gaan lekker naar buiten, de natuur in. In groepsverband werk je aan je kracht en uithoudingsvermogen, voornamelijk met je eigen lichaamsgewicht. En natuurlijk met de mogelijkheden die de natuur ons biedt.

LID WORDEN?

Neem contact op

Ben je benieuwd hoe ik jouw uitdaging aanpak? Bel of email om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Bel of mail gerust

  • +31 6 83 57 59 30
  • info@yourpt.nl

Waarom YourHealthClub

  • Persoonlijke begeleiding
  • Jarenlange ervaring