personal fitness

Fitness met persoonlijke begeleiding

Heb je wel eens aan fitness gedaan? Dan weet je vast nog wel die momenten dat je doelloos rond liep en eigenlijk niet goed wist welke oefening je nu weer zou gaan doen. En dan deed je die oefening en vroeg je je af; doe ik ‘m eigenlijk wel goed? 

Bij Personal Fitness is dat dus verleden tijd! Jouw personal trainer bedenkt de oefeningen voor je en houdt in de gaten of je ze goed uitvoert. Zo weet je zeker dat je goed bezig bent. Per keer zijn er maximaal 10 mensen aanwezig. Je start samen en sluit samen af.

Is er nog plek voor mij?

Maandag, 20.30u
Vol voor 70%
Woensdag, 20.30u
Vol voor 80%

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

We werken met een digitale strippenkaart. Zo heb je dus geen vaste maandelijkse kosten, maar betaal je echt alleen voor de momenten waarop je wél komt trainen. Wel zo eerlijk, vind ik. Een strippenkaart kost 103,50 euro. Met deze kaart kun je vervolgens 10 keer komen trainen.

Mag ik gewoon komen wanneer ik zin heb?

Nee, YourHealthClub is geen reguliere sportschool. Bij ons gaat het net wat anders. Persoonlijker. Zodra je lid wordt, kies je een sportmoment die jou het beste uitkomt. De opties vind je hierboven. Op die avond houd ik elke week een plek voor je vrij. Dit is jouw vaste Personal Fitness trainingsmoment! Zo heb je een stok achter de deur om elke week ook echt te gaan trainen. Dat werkt!

Wat als ik een keer niet kan, betaal ik dan toch?

Nee, je betaalt alleen als je ook echt komt trainen. Kun je een keer niet? Geen probleem, dan verzet je naar een ander moment in die week, mits daar plek is. Of je zegt helemaal af en je komt de volgende keer weer. Tot 24u van tevoren kun je dit allemaal zelf regelen in de online omgeving. Heel simpel!

Hoe vaak per week mag ik dan komen trainen?

Je mag zo vaak komen trainen als je wilt, mits er plek is op dat moment. In het online systeem kun je exact zien in welke Personal Fitness training er een plek vrij is. Bijvoorbeeld omdat iemand heeft afgezegd of omdat de groep nog niet vol is. Je geeft online aan dat je graag komt en de plek is voor jou! Deze wordt dan automatisch van je strippenkaart afgeschreven.

Wat is het niveau van de sporters en pas ik daar tussen?

Dat is dus het mooie van deze manier van fitness. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, dus de personal trainer geeft je oefeningen die bij jouw niveau passen. En dus ook bij jouw trainingsdoel. Zo gaan we samen voor het beste resultaat. En ondertussen hebben we fun.

Samen trainen, samen fun

Wil je ook op een van de Personal Fitness momenten komen trainen bij jouw personal trainer? Stuur even een mailtje!