bootcamp

Heerlijk trainen in de mooie natuur van Helvoirt

Bootcamp bij YourHealthClub betekent heerlijk trainen in de natuur. En de natuur van Helvoirt biedt enorm veel mogelijkheden. Doordat je in de buitenlucht traint, met fluitende vogels om je heen, tussen de bomen, vliegt de tijd. En ondertussen ben je toch goed bezig! Dat is pas een lekkere start van het weekend.

Is er nog plek voor mij?

Zaterdag, 8.30u
Vol voor 85%

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Ik werk met een digitale strippenkaart. Zo heb je dus geen vaste maandelijkse kosten, maar betaal je echt alleen voor de momenten waarop je wél komt trainen. Wel zo eerlijk, vind ik. Een strippenkaart kost 78 euro. Met deze kaart kun je vervolgens 10 keer komen trainen.

Mag ik gewoon komen wanneer ik zin heb?

Er is één bootcampmoment per week. En voor wat betreft die ene keer: je mag komen wanneer je wilt. Kun je een keer niet, dan is dat absoluut geen probleem. Dan meld je je gewoon even af via de online omgeving en dan zien we je graag een andere keer weer. 

Wat als ik een keer niet kan, betaal ik dan toch?

Nee, je betaalt alleen als je ook echt komt trainen. Kun je een keer niet? Geen probleem, dan verzet je naar een ander moment in die week, mits daar plek is. Of je zegt helemaal af en je komt de volgende keer weer. Tot 24u van tevoren kun je dit allemaal zelf regelen in de online omgeving. Heel simpel!

Wat is het niveau van de sporters en pas ik daar tussen?

Ja, je past er zeker tussen, want je mag het helemaal op je eigen tempo doen. De personal trainer geeft altijd verschillende oefeningen voor verschillende niveaus. De groep is ook heel fijn; iedereen is welkom en niemand voelt zich beter dan een ander. 

Samen trainen, samen fun

Wil je ook bij de bootcamp komen trainen?

Stuur even een mailtje!

Ouder/kind-bootcamp voor KIKA

Eén keer per jaar organiseren we een ouder/kind-bootcamp. De gehele opbrengst daarvan doneren wij vervolgens aan KIKA.