ONLINE personal fitness

Fitness vanuit huis mét persoonlijke begeleiding. 

Eerste les is een gratis proefles.

Online Personal Fitness is er speciaal voor de mensen die graag fit willen blijven, maar thuis niet makkelijk weg kunnen. Momenteel door Corona, maar normaliter bijvoorbeeld doordat de kinderen op bed liggen of omdat naar de sportschool gaan nog een stap te ver is. 

Door Online Personal Fitness kun je nu toch blijven sporten. Mét persoonlijke begeleiding! Jouw personal trainer bedenkt de oefeningen voor je en houdt in de gaten of je ze goed uitvoert. Zo weet je zeker dat je goed bezig bent. Per keer zijn er maximaal 10 mensen aanwezig. Je start samen en sluit samen af.

Is er nog plek voor mij?

Maandag, 20.00u
Vol voor 70%
Woensdag, 20.00u
Vol voor 90%
Vrijdag, 11.00u
Vol voor 30%

Veelgestelde vragen

Moet ik er een online programma voor installeren?

Nee, dat hoeft niet. Je krijgt een link in je mailbox. Daar hoef je alleen maar op te klikken en dan kun je al inloggen. Jij kunt je personal trainer zien en hij jou. Op die manier kan hij jou ook bijsturen mocht je een oefening niet goed uitvoeren.

Wat zijn de kosten?

We werken met een digitale strippenkaart. Zo heb je dus geen vaste maandelijkse kosten, maar betaal je echt alleen voor de momenten waarop je wél komt trainen. Wel zo eerlijk, vind ik. Een strippenkaart kost 100 euro. Met deze kaart kun je vervolgens 10 keer online trainen.

Mag ik gewoon aansluiten wanneer ik zin heb?

Nee, YourHealthClub is geen reguliere sportschool. Bij ons gaat het net wat anders. Persoonlijker. Zodra je lid wordt, kies je een sportmoment die jou het beste uitkomt. De opties vind je hierboven. Op die avond houd ik elke week een plek voor je vrij. Dit is jouw vaste Personal Fitness trainingsmoment! Zo heb je een stok achter de deur om elke week ook echt te gaan trainen. Dat werkt!

Wat als ik een keer niet kan, betaal ik dan toch?

Nee, je betaalt alleen als je ook echt komt trainen. Kun je een keer niet? Geen probleem, dan verzet je naar een ander moment in die week, mits daar plek is. Of je zegt helemaal af en je komt de volgende keer weer. Tot 24u van tevoren kun je dit allemaal zelf regelen in de online omgeving. Heel simpel!

Hoe vaak per week mag ik dan komen trainen?

Je mag zo vaak online trainen als je wilt, mits er plek is op dat moment. In het online systeem kun je exact zien in welke Online Personal Fitness training er een plek vrij is. Bijvoorbeeld omdat iemand heeft afgezegd of omdat de groep nog niet vol is. Je geeft online aan dat je graag komt en de plek is voor jou! Deze wordt dan automatisch van je strippenkaart afgeschreven.

Wat is het niveau van de sporters en pas ik daar tussen?

Dat is dus het mooie van deze manier van fitness. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht, dus de personal trainer geeft je oefeningen die bij jouw niveau passen. En dus ook bij jouw trainingsdoel. Zo gaan we samen voor het beste resultaat. En ondertussen hebben we fun.

Hoe kom ik aan een strippenkaart?

Heel simpel: je stuurt een mail naar info@yourpt.nl t.a.v. Stefan. Stefan stuurt je een Tikkie. En voilà: het is geregeld. Verder verloop het helemaal automatisch. Je strippen gaan er vanzelf af wanneer je komt sporten. Of niet, als je er niet bent. (En je je 24u van tevoren afmeld.)

Samen trainen, samen fun

Wil je ook op een van de Online Personal Fitness momenten aansluiten bij jouw personal trainer? Stuur even een mailtje!