ONLINE trainen

Online trainen met fun én resultaat

We doen het samen en dat werkt

Online en toch samen.

Veel mensen willen graag door mij getraind worden, maar Helvoirt is nét te ver weg. Of om andere redenen is thuis blijven fijner. Omdat de kinderen op bed liggen bijvoorbeeld. Online training is daarin de perfecte oplossing. 

Het is geen ‘fit channel’. Alle trainingen zijn op maat, onder persoonlijke begeleiding en op vaste momenten. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier traint én heb je een stok achter de deur.

Online thuis trainen vind ik echt een uitkomst. Ik kreeg steeds meer vragen van mensen die niet in de buurt wonen of ik hen ook kon trainen. Ze hadden gehoord van mijn persoonlijke en effectieve aanpak. Maar de reisafstand was een struikelblok. Dat struikelblok is nu weg en de trainingen zijn nog steeds enorm persoonlijk en effectief.

Stefan van Balkom

Oprichter YourHealthclub

Zo kun je bij YourHealthClub online trainen

Bij mij staat persoonlijke begeleiding voorop. Dus ook online houd ik daaraan vast. Het aantal mensen dat online bij een les aanwezig is, is klein (max. 10). Op deze manier kan ik iedereen de nodige aandacht geven en corrigeren indien nodig. 

Ik geloof dat persoonlijke begeleiding het beste resultaat oplevert. En ook dat dat het beste is voor je lichaam. Op deze manier weet je zeker dat je alle oefeningen correct uitvoert. En daarnaast vind ik persoonlijke aandacht gewoon leuker en meer fun

Ik bied twee verschillende manieren van online training aan:

Online Personal Training

Bij deze training sta jij centraal. Je krijgt 1 op 1 aandacht waarbij ik samen met jou heel gericht bezig ben met jouw trainingsdoel. Ik motiveer je om net iets meer uit jezelf te halen dan je normaal zou doen. Daarbij let ik ook op houdingverbetering, lichamelijke klachten, voeding en rust. 

Online Personal Fitness

Bij Personal Fitness krijg je online fitnessbegeleiding in een groep van maximaal 10 personen. In groepsverband werk je aan je kracht en je uithoudingsvermogen. Je hoeft niet zelf te bedenken wat je gaat doen, dat doe ik voor je!